The Entrepreneurs billetter

Bliv fan

Støjrock-trioen The Entrepreneurs annoncerer deres debutalbum og energisk ny single

The Entrepreneurs skrev for nyligt kontrakt med pladeselskabet Tambourhinoceros (Palace Winter, Pardans, Molina etc.), og de er nu klar til at udgive deres debutalbum, der meget passende har fået titlen Noise & Romance. Det udkommer 1. februar 2019, men allerede i dag udgiver de singlen “Joaquin” fra det kompromisløse debutalbum. “Joaquin” er et legesygt nummer med kraftfulde riffs, hurtige beats, forvrænget guitarer, melodiske baslinjer og fingerspillet guitar.

"Teksten handler om at bryde fri fra alt, der holder dig tilbage, og om dem der netop ikke formår at bryde fri. Alt i alt er det et legesygt, naivt, og energisk nummer med en høj grad af nostalgi i både tekst og musik”, fortæller bassist Anders Hvass. 

Trioen nyder et ry som et af Danmarks mest energiske live-bands, og med deres debutalbum er de klar til at erobre resten af verden. Deres støjende sange er rige på æstetik og kan betegnes som eksperimenterende variationer af nogle af rockens mest signifikante subgenrer som punk, grunge og post-rock — altid med en underliggende mørk og eksplosiv identitet. Når man lytter til albummets sange, hører man, hvordan The Entrepreneurs er inspireret af forskellige artister som Sonic Youth, Deftones og Jeff Buckley for at bare at nævne nogle få.

Efter udgivelsen af deres debut-EP Tony Rominger i 2016 manifesterede forsanger Mathias Bertelsen, guitarist Anders Hvass og trommeslager Jonas Wetterslev sig selv som et exceptionelt godt liveband. De opildnes af publikum og giver igen med eksplosive præstationer hver eneste gang

The Entrepreneurs datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til The Entrepreneurs i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger