The Extended Firebirds - Ritual Dances billetter

Bliv fan

Anders Filipsen: keyboards
Mads la Cour: trompet
Anders Banke: sax, klarinet
Peter Dahlgren: trombone
Stefan Pasborg: trommer

En af Danmarks mest anerkendte, originale og passionerede trommeslagere Stefan Pasborg har i flere år sammen med sin trio The Firebirds arbejdet ihærdigt med fortolkninger af ikoniske klassiske værker med særlig fokus på Igor Stravinskys musik. Pasborgs mor var balletdanserinde på Det Kgl. Teater, og det er arven fra hende og de mange  barndomsminder fra en musikalsk familie, som præsenteres i denne personlige debut. 
I foråret udgav Stefan Pasborg det enestående og meget roste album Ritual Dances på det store amerikanske jazzlabel Sunnyside Records, hvor Stravinsky-fortolkningerne er udsat for bigband. Det er ekspressivt, som et buldrende bål - det er sindssygt smukt - det er rocket og funky - det er den flotteste bro bygget mellem den klassiske og rytmiske musik. 
Denne aften er Pasborg på besøg med The Firebirds, der tillige består af de fremragende musikere Anders Filipsen og Anders Banke - og som noget ganske særligt for denne koncert er trioen udvidet med to af jazzens tunge drenge Mads la Cour og Peter Dahlgren. Et helt nyt setup der fanger energien fra Ritual Dances i en mindre gruppelyd.

The Extended Firebirds - Ritual Dances datoer og billetter

tor 25 aug 2022 20:00

Giant Steps på SIMAC, Svendborg

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger