The Great Malarkey billetter

Bliv fan

Så er The Great Malarkey fra London tilbage i Svendborg. De elsker Svendborg og Harders, så glæder sig til at komme tilbage og fyre endnu en fest af.

De vender nu stærkt tilbage med nyt album i bagagen samt masser af energi og livsglæde som altid.

For dem, der endnu ikke kender det otte mand høje London-band The Great Malarkey, kan musikken bedst beskrives som en fabelagtig blanding af syret cirkuslignende sigøjnerpunk og melankolske slagere, stærkt understøttet af sangerinden Alex Wares kraftfulde stemme og intense nærvær på scenen. Hun er et sejt energibundt med en charmerende punk-attitude, som forplanter sig overalt.

The Great Malarkey er med deres kludetæppe af musikalske udtryk på alle måder umulige at sætte i bås. De nævner selv The Pogues, Nirvana og Tom Waits som inspirationskilder.

The Great Malarkey er direkte og måske endda en smule vrede i deres udtryk og tekstunivers, men de serverer det med så meget humor og kærlighed til musikken, at det er umuligt ikke at blive revet med af ren og skær begejstring over deres smittende energiudladninger og et musikalsk festfyrværkeri og de efterlader altid et begejstret og storsvedende publikum

The Great Malarkey datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til The Great Malarkey i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger