The One Behind the Score #1 billetter

Bliv fan

Ny koncertserie med enemble  Lydenskab
The one behind the score #1 - et historisk perspektiv.

Lydenskab har i en årrække sat fokus på kvindelige komponister. I en ny koncertserie vil ensemblet med en række musikalske portrætkoncerter præsentere nogle af de mest interessante kvindelige komponister i dag og gennem tiderne.
Ved denne første koncert i rækken dykker ensemblet ned i historien og finder ældre værker frem skrevet af kvindelige komponister, som alle har det til fælles at de har haft fodfæste i Norden. Man vil bl.a. kunne høre musik af Nancy Dalberg, Elfrida Andrée og Ester Mägi. 

Om Lydenskab
Lydenskab er et internationalt kollektiv med base i Aarhus bestående af ti klassiske musikere, der præsenterer klassisk musik på nye platforme. Ensemblet er specialiseret i tværkunstnerisk samarbejde, eksperimenter og outreach. 
 
Lydenskab mener, at den klassiske musik skal være en aktiv komponent i samfundet, og vi tror på, at den politiske debat fremmes af en sanselig stemme. Kunsten sætter dagsordener, samler mennesker og opbygger fællesskaber og vi tror på, at vi herigennem kan facilitere essentielle møder, dialog og skelsættende oplevelser for og med kunstnerne og publikum.
 
Lydenskab spiller koncerter på både nye nye og etablerede scener i Danmark og udlandet i varierende koncertprogrammer. Ensemblet udvikler repertoiret for samtidsmusik med et særligt fokus på performativ ny klassisk musik og diversitet.

Ved dette koncert vil der medvirke 4 musikere:
Karolina Leedo, fløjte
Henriette Jensen, Saxophone
Sofia Lind Pedersen, Cello
Maria Eshpai, Klaver

Koncerten er arrangeret i samarbejde med  Musikforum - en sammenslutning af innovative musikere, der holder koncerter, hvor form og/eller repertoire skiller sig ud.

The One Behind the Score #1 datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til The One Behind the Score #1 i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger