The Social Mambo Explosion billetter

Bliv fan

Steen Rasmussen: klaver

Morten Grønvad: vibrafon

Yasser Pino: bas

Eliel Lazo: congas
Yohan Ramon: timbales
                                                                                                     
Sommeren kalder, en koncertsæson er slut, og Giant Steps fylder 19 år. Derfor inviteres du til en fuldfed og farverig festaften, hvor musikken er lagt i hænderne på den sprængfarlige kvartet The Social Mambo Explosion, som til denne specielle lejlighed har allieret sig med en af landets mest eftertragtede brasilianskinspirerede pianister Steen Rasmussen.

Med inspiration fra west-coast latin jazzscenen i 1950-60’ernes Californien leveres et festfyrværkeri af toner og rytmer garneret med stor indlevelse og præcision. Dengang var vibrafonen et populært instrument inden for genren eksponeret ved bl.a. Cal Tjader, Dave Pike og Bobby Hutcherson, der i stor stil samarbejdede med markante cubanske musikere. Mambofeberen rasede.

I Danmark er vi heldige også at have en god andel af musikere fra Cuba samt en dansk vibrafonist, som har kastet sin kærlighed på netop denne genre. Alle uforlignelige artister, der i den grad har givet næring til jazzen og verdensmusikken herhjemme, og som nu er klar med et multimusikalsk fødselsdagsbrag.

The Social Mambo Explosion datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til The Social Mambo Explosion i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger