The William Blakes billetter

Bliv fan

The William Blakes er klar med nyt album og koncerter

The William Blakes debuterede i 2008 med pladen ‘Wayne Coyne’ (Speed of Sound) og udgav i årene efter 5 plader - en hvert år. De modtog i 2011 en DMA for Årets Orkester og Årets Album. De fik Kronprinsparrets Stjernedryspris og blev håndplukket til at varme op for Arcade Fire i Ballerup Super Arena. Siden 2014 har bandet ikke udgivet en plade, men deres syvende album ‘1991’ er sat til at udkomme i marts.

The William Blakes er et band, der består af 4 bedste venner, der har kendt hinanden, siden de var teenagere. De begyndte deres musikalske karrierer sammen, da de mødtes, men det var først i deres tyvere, at de grundlagde bandet opkaldt efter den visionære engelske poet: Ud fra ideen om at skabelsen af musik er en radikal, fri og spirituel handling. Noget både plader og koncerter bærer præg af.

De har alle sideløbende med bandet medvirket i andre konstellationer - Frederik og Fridolin Nordsø i The Mountains, Bo Rande i Blue Foundation og Kristian Leth som soloartist - men The William Blakes er bandet de vender tilbage til, og som de ikke kan melde sig ud af. Det er her de er frie til at lave den musik, de ikke selv vidste de kunne.

Første single ‘Gone’ blev lavet i samarbejde med producer Jon Schumann, og den er netop blevet udgivet.

The William Blakes datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til The William Blakes i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger