THIRST FOR YOU Gospel Workshop billetter

Bliv fan

December 2018 udgav Anders Butenko gospelalbummet, Thirst for You. Albummet var resultatet af mange års arbejde med at skrive gospelsange til hans egne gospelkor og med håbet om, at andre gospelkor også skulle kunne finde glæde i at synge sangene. I dag synges flere af sangene i gospelkor over hele Danmark og i flere lande rundt om i Europa.

På denne workshop kan du opleve sangene på egen krop, når Anders Butenko instruerer nogle af sangene fra albummet, Thirst for You. Om du kender nogle af sangene i forvejen eller ikke kender en eneste, så kan du være med. Uanset om du er garvet korsanger eller ingen korerfaring har, så kan du være med. Alle er velkomne.

Vi synger opdelt i de 3 stemmergrupper, som man traditionelt bruger i gospelmusikken: Sopran, alt og tenor. Der er ingen noder, for sangene læres udenad.

Vi synger i 4 timer fra kl. 17:30 - 21:30 med 2 korte pauser undervejs, så sørg for at have spist hjemmefra eller tag en lille hurtig snack med til en af pauserne.

Albummet “Thirst for You” med Anders Butenko er tilgængeligt i alle digitale musikbutikker og streamingtjenester. Du kan også købe en fysisk CD på workshoppen.

Anders Butenko

Anders Butenko er en af Danmarks mest benyttede gospel instruktørere. Med humor og dyb indlevelse formidler han gospelmusikkens liv og glæde, så alle kan være med.

THIRST FOR YOU Gospel Workshop datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til THIRST FOR YOU Gospel Workshop i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger