Thomas Clausen/Carlos Malta Duo billetter

Bliv fan

Thomas Clausen: klaver
Carlos Malta: sax, klarinet, fløjte
 
Brasilien møder Danmark, syden møder norden, samba møder jazz, forbrødring på flere planer, personligt, musikalsk, menneskeligt, to venner, to virtuose musikere og komponister åbner op for deres forunderlige univers. Velkommen til en koncertaften på 1. klasse, hvor Thomas Clausen og Carlos Malta indtager scenen med intim og intens kammermusik, sprælske og stemningsfulde improvisationer, smukke melodier og en rigdom af farverige brasilianske rytmer og klangfarver. 

Med indlevelse og smittende spilleglæde kaster de sig ud i specielle udgaver af kendte melodier, men der bliver også plads til egne kompositioner af både Malta og Clausen hentet fra deres fælles udgivelse fra 2017 Dreamland. 

Carlos Malta, der er en af de helt store navne i brasiliansk musik, har spillet med stjerner som Egberto Gismonti, Milton Nascimento, Pat Metheny og Charlie Haden. Nu er det imidlertid samarbejdet med en af vor tids væsentligste pianister på den danske jazzscene Thomas Clausen, det handler om. Og de klæder hinanden bedre end de fleste, som Jazz Special bl.a. skrev i en anmeldelse af duoens seneste udspil. 

Der serveres mad inden koncerten.   

Thomas Clausen/Carlos Malta Duo datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Thomas Clausen/Carlos Malta Duo i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger