Thomas Helmig billetter

Bliv fan

Thomas Helmig er en dansk sanger, sangskriver, musiker og producer. Fra 1983 til 1985 var han sanger og frontfigur i soul- og funkgruppen Elevatordrengene, og debuterede som solist i 1985 på støttesinglen "Afrika", og samme år med albummet Thomas. Han slog for alvor igennem med sine naive, dansksprogede tekster på albummet Vejen væk (1988), der solgte 160.000 eksemplarer, godt hjulpet på vej at hittet "Det er mig der står herude og banker på". Samme år medvirkede Helmig sammen med Søs Fenger, Sanne Salomonsen, og Anne Linnet på singlen "Den jeg elsker, elsker jeg" til fordel for AIDS-Fondet. I 1994 opnåede han igen kommerciel succes med sit ottende album, det anmelderroste Stupid Man, som udover titelnummeret også rummede hittet "Gotta Get Away from You". Albummet solgte 250.000 eksemplarer og udløste seks danske Grammypriser ved Dansk Grammy i 1995.

Helmig fortsatte den soulpåvirkede stil på album som IsItYouIsItMe (2001) og El Camino (2004). I 2006 vendte han tilbage til det danske sprog på Helmig herfra, der blev det syvende bedst sælgende album i 00'erne med over 120.000 eksemplarer. Den 1. november 2013 udgav han sit femtende album, KH Helmig, som var det niende mest solgte album i 2013 i Danmark. Helmig har solgt omkring 1,5 millioner albums, og er den danske kunstner, der har modtaget flest priser ved Danish Music Awards gennem tiderne.

Thomas Helmig har ud over sin solokarriere også skrevet og produceret sange for andre, og har blandt andet arbejdet sammen med Søs Fenger, Hanne Boel, Peter A.G. Nielsen, Sanne Salomonsen, Ray Dee Ohh, Cut'N'Move, TV-2, Moonjam og Malurt.

Thomas Helmig datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Thomas Helmig i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger