Thomas Warberg billetter

Bliv fan

Thomas Warberg er en af tidens absolut skarpeste af comedy-slagsen. Han går altid direkte efter comedy’ens sjæl: Det latterligt sjove – uden indpakning og fine fornemmelser. Ligesom han blotter sit markante talent og fyrer punchlines af med en træfsikkerhed, der kan give åndedrætsbesvær, der hvor hans humor rammer.

Han er kendt og elsket for en helt særlig god intens rytme og præcision og ikke mindst for sine komiske figurer i TV2’s comedy program ”Live fra Bremen”.

Thomas Warberg er netop nu aktuel i det ugentlige quiz-show på TV2 – Klipfiskerne.

Thomas Warberg slog for alvor igennem med hans morsomme Så La’ Da Vær’ sketch i Live Fra Bremen og med hans ugentlige medvirken i Klipfiskerne. Har man endnu ikke oplevet Warberg live, har man en stor oplevelse til gode. Hans publikumsinteraktion fra scenen, gør ham nemlig til en af landets absolut dygtigste live-komikere. Med lynskarpe one-liners er hans mission ganske enkelt at få publikum til at grine så meget som overhovedet muligt – og det lykkes. Hver gang! Det her er komikeren, der, med sin timing, sin absurde tankegang og sin evne til at opfange detaljer i rummet, kan skabe øjeblikke, som ikke lader sig gengive af andre end lige nøjagtig ham!

Thomas Warberg er en mand, der ser verden i sort eller hvidt. Sjovt eller ikke sjovt. Og der findes kun det ene kriterium for hans jokes: De skal være sjove. I mellemtiden flyver emnerne fra den ene ende af skalaen til den anden, uden hensyntagen til køn, politiske holdninger eller samfundsnormer – kun efter hvor det største grin findes. Warberg er den eneste komiker herhjemme, der ganske enkelt har perfektioneret “one-liner stilen”.

Warberg Comedy Club

Tidligere på året åbnede Thomas Warberg sin helt egen Comedy Club på Vesterbrogade i København. Her underholder han ca. tre gange om ugen med unikke og vanvittigt morsomme shows á en times varighed.

Klubben, som han har fundet inspiration til i USA og Storbritannien, er som udgangspunkt altid med Warberg alene på scenen – det hænder dog, at han inviterer gæster med, når det giver mening. Warberg leverer comedy-nørderi af bedste skuffe og bruger bl.a. sin club til at teste nyt materiale til kommende shows og til at træne en af comedy’s fineste former; nemlig improvisationen. Du kan opleve ham på helt tæt hold uden at være nervøs for at blive genstand for hans jokes – det har han lovet. Derudover lover han også, at det er sjovt at besøge klubben. Virkelig sjovt.

Thomas Warberg datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Thomas Warberg i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger