Thorbjørn Risager billetter

Bliv fan

Thorbjørn Risager – vinder af Copenhagen Blues Festivals pris 2005 - har sammen med sit band opbygget et stort navn, også langt ud over Danmarks grænser. Sammen med sin pianist Emil Balsgaard præsenteres blues med indflydelser fra Memphis, soul og ikke mindst Ray Charles.

Thorbjørn Risager har gennem de de seneste år slået sit navn fast på den europæiske bluesscene som en sanger af internationel topklasse. Som vokalist besidder Thorbjørn Risager de ganske særlige træk, der skal til for at blive mere end en ordinær bluessanger. Han har karisma, han har styrke og power – og ikke mindst en enestående bluesy og soulfuld stemme.
Han er også en exceptionel komponist, og hans kraftfulde guitarfills balancerer hans sangfraser perfekt.

Risager har udgivet 3 albums i eget navn:
”Live 2004” (2005),”From the Heart” (2006) og ”Here I Am” (2007). 
Anmeldere i hele Europa og USA har været meget begejstrede og Risagers musik er blevet spillet på mere end 40 radiostationer i 15 lande, herunder Danmarks Radio, Sveriges Radio, Norges Radio, Tysklands Radio og From the Heart har været ”Cd of the Week” på BBC.

Thorbjørn Risager er meget aktiv på den europæiske bluesscene, og er et særdeles efterspurgt navn på spillesteder og festivaler i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Holland, Schweitz, Frankrig, England mm.
I 2005 blev Thorbjørn Risager kåret som ”Årets Danske Bluesnavn” af Copenhagen Bluesfestival. 
I priskomitéens begrundelse stod bl.a.:'Thorbjørn Risager må betragtes som en af danmarks og skandinaviens bedste unge bluessangere, og som en af tidens ypperste traditionsbærere af dansk bluesmusik'

Risagers seneste cd ”Here I Am” er netop blevet nomineret til en Danish Music Award for Bedste Bluesalbum, og har været ”Ugens Album” på P4. 

Thorbjørn Risager datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Thorbjørn Risager i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger