Thure Lindhardt & Kasper Torsting billetter

Bliv fan

Oplev en samtale mellem skuespiller Thure Lindhardt og filminstruktør Kasper Torsting

Vi er glade for at kunne præsentere denne samtale mellem én af landets helt store skuespillere Thure Lindhardt og filminstruktøren Kasper Torsting.

Med udgangspunkt i en snak om kunstneriske ambitioner og skønheden i at kunne formidle på film tager denne snak fat i både de praktiske, filosofiske og naturligvis kunstneriske overvejelser, der ligger bag enhver film, der når lærredet i biografen eller skærmene i vores stuer.

På bedste højskolemanér inddrages publikum i snakken.

Om kunsterne:

Thure Lindhardt debuterede på det store lærred i 2000 i Kaspar Rostrups film Her i nærheden hvor han spillede over for Ghita Nørby. Siden er det blevet til mange film, der bl.a. tæller Nordkraft, Flammen og Citronen, Broen og Badehotellet. På den helt store scene spillede han overfor Tom Hanks i Engle og Dæmoner fra 2009.

Kasper Torsting instruerede i 2018 år storfilmen I krig og kærlighed, der med et budget på over 40 millioner satte sig væsentlige spor ikke mindst i USA, hvor filmen vandt hele to publikumspriser. På rollelisten finder man ud over Thure Lindhardt Tom Wlaschiha, der bl.a. er kendt fra Game of Thrones samt Ulrich Thomsen, Rosalinde Mynster og Sebastian Jessen.

Derudover er Kasper bl.a. kendt for dokumentarfilmen Rocket Brothers om rockbandt Kashmir.

Snakken bliver modereret af højskoleforstander på Oure Højskole Jasper Gramkow Mortensen.

Thure Lindhardt & Kasper Torsting datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Thure Lindhardt & Kasper Torsting i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger