Tim Hagens & Basic Big Band billetter

Bliv fan

Tim Hagans er en højt anerkendt amerikansk trompetist og komponist, der har markeret sig på den internationale jazzscene siden midten af 1970erne. han har bl.a. gjort sig bemærket som kunstnerisk leder og komponist for Norrbotten Big Band i Luleå, hvor han skrev og arrangerede originale kompositioner med gæstekunstnere som fx. Randy Brecker, Joe Lovano, Dave Liebman, Peter Erskine, and Rufus Reid. Et projekt der kulminerede med det grammy nominerede album an enterprise culminating in the Grammy nominated album "The Avatar Sessions: The Music of Tim Hagans".

https://www.timhagans.com/

I mere end to årtier har Anders Mogensen været en af de mest eftertragtede musikere på såvel den danske som den internationale jazzscene. Han har været med i nyskabende bands som "When Granny Sleeps", "Jakob Anderskov Trio", "Doky Brothers", "Kasper Tranberg Yakuza Zhuffle"og "Lovedale and Copenhagen Art Ensemble", og han har turneret og indspillet albums med en perlerække af de største stjerner på jazzhimlen, herunder Bob Berg, Jerry Bergonzi, David Liebman, Steve Swallow, Marc Johnson, Brecker Brothers, Gary Thomas, Django Bates, Tim Hagans, Cuong Vu, Lew Soloff og Ray Anderson. 
Endelig er Anders også underviser og koordinator ved Syddansk Musikkonservatoriums rytmiske uddannelse og har afholdt clinics og workshops i store dele af Europa, USA, Japan og Brasilien. med en af verdens skarpeste trommeslagere i fokus. 

http://www.andersmogensen.dk/

Tim Hagens & Basic Big Band datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Tim Hagens & Basic Big Band i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger