Tim Lothar & Jesper Theis billetter

Bliv fan

To stærke navne på den danske musikscene.                                

Akustisk blues af høj klasse. Begge er sangskrivere og fremragende sangere ud over at være dygtige guitarister.Når de spiller sammen tilfører de ekstra værdi til hinandens sange, som løftes til nye højder. Deres stemmer og guitarlyd supplerer hinanden utrolig godt, og der er ikke tvivl om at de har det sjovt sammen på scenen.

Begges musik har rødder i den akustiske deltablues, men bevæger sig ubesværet ud og ind af andre genrer. Det gør oplevelsen afvekslende og interessant og der er adskillige af sangene som man ikke kan undgå at nynne når man går fra koncerten.

Tim Lothar: Her er ikke "just another bluesman". Lothar er kendt for sine historiefortællinger og sine egne sange, og dette gør ham til en interessant og meget personlig kunstner - en storyteller. Musikeren/sangskriveren Tim Lothar er et anerkendt navn på den internationale roots-scene. Han har otte anmelderroste udgivelser bag sig, har modtaget priser i ind- og udland, og er en af de flittigst turnerende musikere i Europa. 

Jesper Theis: Den 34-årige frederikshavner tog i 2017 springet og opsagde sit faste job for at hellige sig bluesmusikken på fuld tid. Samme år udgav han sit debutalbum "Narrow Line", som høstede fine omtaler. Sammen med Jarno Varsted på mundharpe og Søren Lindholt på percussion, tilføjer de en personlig vinkel på akustisk deltablues.

Tim Lothar & Jesper Theis datoer og billetter

lør 03 okt 2020 17:00

Bjerringbro Idræts-& Kulturcenter, Bjerringbro

The Blues Train Festival

Aflyst

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger