Tom Buk-Swienty billetter

Bliv fan

Tom Buk-Swienty er prisvindende forfatter og en ekstremt dygtig formidler.

Tom Buk-Swienty er uddannet historiker, og det bærer hans forfatterskab præg af. Han har blandt andet skrevet den historiske bestseller “Slagtebænk Dybbøl 18. april 1864”, der dokumentarisk fortæller om den skelsættende krig i 1864 og det historiske slag ved Dybbøl. Bogen modtog derudover en række litterære priser, blandt andet Årets Historiske Bog og Søren Gyldendal-prisen. I september 2010 udgav Tom Buk-Swienty ‘Dommedag Als. 29. juni 1864 – Kampen om Danmarks eksistens’, som er efterfølgeren til “Slagtebænk Dybbøl”. Bogen handler om den sidste og afgørende fase i krigen 1864, hvor Danmark var tæt på at gå under.

Tom Buk-Swienty har desuden skrevet den anmelderroste biografi “Den ideelle amerikaner”. En biografi om journalisten, reformisten og fotografen Jacob A. Riis. Bogen er en medrivende beretning om den ukuelige udvandrer Jacob A. Riis fra Ribe, der blev en af den amerikanske histories mest indflydelsesrige journalister. Den er oversat til engelsk og udkommet på det prestigefulde forlag W. W. Norton.

I 2013 udkom Tom Buk-Swientys første bind om Karen Blixens far, den eventyrlystne Kaptajn Wilhelm Dinesen, som blev den mest solgte biografi samme år, og i slutningen af oktober 2014 udkom andet bind. Buk-Swienty var derudover i en tiårig periode frem til 2005 USA-korrespondent for Weekendavisen. Han er stadig tilknyttet avisen i dag, dog som litteraturkritiker.

Tom Buk-Swienty foredrag er underholdende, levende og nærværende og er især benyttet hos biblioteker, foreninger, oplysningsforbund, kommuner, universiteter og kirker.

Tom Buk-Swienty datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Tom Buk-Swienty i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger