Tom Donovan - Den irske troubadur billetter

Bliv fan

Tom Donovan er en ægte irsk troubadour. Han er en mesterlig entertainer, der som få forener egne sange og traditionelle irske ballader med sine underholdende historier i et show fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor.

Tom Donovan bliver altid mødt med stor entusiasme og begejstring.  Hans kraftige  stemme og  dynamiske guitarspil han hamle  op med  hvad som  helst!

Tom har i de sidste 22 år har boet i Danmark, og i 38 år har han været professionel musiker. Han startede ud i hjembyen, Dublin, og har siden optrådt over hele Europa med sit kæmpe repertoire af nye og traditionelle irske folkesange, der er udgivet på en lang række plader.

Tom Donovan er en særdeles populær entertainer, som med et utal af optrædener har fået et stort publikum i Danmark og Norge.
I Irland har Tom Donovan haft stor succes med udgivelsen 101 Songs and Ballads from Ireland, der efterhånden har solgt til dobbelt-platin. I 2003 udsendte han den veloplagte liveplade Alive O, og i 2005 kom Enchanted Tales  - en vellykket samling af egne numre.  Albummet  The Solstice Fire er  fra 2008.  og   det  aktuelle  album  Sonnets  & Madrigrals   fra  2010   
Det meget  roste  album “ Skagen Rose kom august  2011.
Nyeste udgivelse er fra jan 2017 albummet “portrait” med egne numre

Tom Donovan - Den irske troubadur datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Tom Donovan - Den irske troubadur i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger