Tråd 3,5 billetter

Bliv fan

TRÅD 3,5
Forårets sol skinner højt på himlen, temperaturen har nået sit højeste for April måned og alt der skulle spirer og springe ud har sparket vinterens kulde af sig og taget sin plads MEN... I lyset og i varmen fra forårets kådhed har 2 bands fra det mørke og høje land i nord fundet sin vej til Harders og du kan godt glæde dig!...
TRÅD 3,5 er et koncert event af den alternative slags! vi har fornøjelsen af at kunne præsentere 2 af Aalborgs svedigste bands som kun har én enkelt og simpel opgave for aftenen…. Nemlig at vise den Sydfynske hovedstad hvordan tråd rigtigt skal lyde!… Tonerne vil være høje og melodierne vil være forførende, først vil du tage dig til ørerne, se på dine venner med forvirring i øjnene, men før du ka’ få samling på dig selv og hvem der gemmer sig i lokalet med dig, hvorfor du valgte at tage ud netop i aften og ikke bare putte dig hjemme på sofaen så vil råbene og skrigene blive til sød musik og inden længe vil du fange rytmen og det høje tempo vil få dit ellers trætte og kolde hjerte, til at banke på fuld smadder og dér... Først dér, er du klar til at give slip og lade resten af livet begynde!…Der vil være protest sange om alt hvad der er galt med verdenen, tekster for de forrykte, ballader der slår fast hvorfor du har et ansvar og sidst men ikke mindst rytmer der skaber bevægelse selv i det stiveste træben!

Stöj Snak:
Stöj Snak er en ScreamerSongwriter-kvartet fra Aalborg, som leverer spillemandspunket folk tilsat en god portion skramlet gademusikantsattitude og masser på hjertet.

Lige dele Dylan, Dissing og Napalm Death er kogt ned til en folkpunk-sovs leveret med nerve og melodisk overskud af den veloplagte skriger-skjald og hans gøgler-entourage - komplet med akustisk guitar, vaskebræt, kontrabas og stage diving.

Stöj Snak har siden 2012 udgivet 6 EP'er (herunder en split med det engelske band Speed Dinosaurs fra 2019), to computerspil-soundtracks og debut-albummet ScreamerSongwriter fra 2016.

Bandet har dybe rødder i den europæiske undergrund og tæller medlemmer af Mighty Midgets, Columbian Neckties, Batholit m.fl. og spillet en lang række koncerter i både ind- og udland. Derudover hjælper bandets medlemmer med at drive det uafhængige pladeselskab 5FeetUnder Records, som har udgivet næsten 100 plader siden 2005.

Stöj Snak har nydt relativ stor anerkendelse på den alternative scene – specielt i udlandet. I Danmark er bandet stadig en eksklusiv delikatesse, som kun få indviede connaisseurer nyder godt af.En molotov cocktail af indignation, potent vaskebræt og melodisk følsomhed som efterlader sig en tyk dunst af oprør og idealistisk tro på en bedre fremtid.

Far:
Far er harmonika sanger med band. Far er for de forrykte. Mennesket på bunden. Mennesket med ar på sjælen. Far synger og spiller for deres stemmer. Gennem sorte sømandsviser og punkede folkemusik numre med inspiration fra nær og fjern, spiller Far og bandet, energiske og opløftende hymner  på harmonika, orgel, bas og trommer. På trods af, at det lyriske univers kan virke håbløst og febrilsk, så er det også lyden af et lys ude i fremtiden.

Tråd 3,5 datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Tråd 3,5 i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger