Trine Lyngvig & Line Marianne billetter

Bliv fan

Trine Lyngvig

Trine Lyngvig er en dansk sangerinde, sangskriver og musiker. Som barn gik hun til undervisning i klassisk klaver, men ville hellere spille på sit gehør frem for at skulle lære noder. Hun var, og er stadig, draget af det emotionelle lydbillede og de malende melodier. 

På konservatoriet udfoldede Trine sit sangskrivertalent, og originale sange begyndte at tage form. Udgivelserne kom via diverse bandkonstellationer og under aliasset Diane Dark – sidstnævnte med hjælp fra producer Nicolai Kornerup. Sangerinden viste undertiden også international kvalitet ved sit samarbejde med den brasilianske bassist Jorge Degas, og hun udfoldede sin smukke vokal i live-sammenhænge som korsanger for Karen Mukupa og på support-turnéer med Julia Maria og Clara Sofie.

LineMarianne

LineMarianne er ny dansk sangerinde med rødder i det fynske. Hun skriver musik for natteravne og romantikere - sange, der bevæger sig i en stemningsmættet, indiepoppet sound, hvor enderne er loddet mellem kunstnere som Mazzy Star og hendes barndomsidol Jim Morrison. Der er en lyd af Motown, en stemning inspireret af de store filmkunstnere som Godard og Lynch og en kærlighed til naturens landskaber, som hun gennem hele sit liv har fundet frihed i ved den fynske vestkyst.

LineMarianne udgav sin første single, To the Beach, fra hendes kommende album via United in Flames tidligere i år. I slutningen af oktober udkommer hendes 2. single fra

Trine Lyngvig & Line Marianne datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Trine Lyngvig & Line Marianne i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger