Trine Therkelsen billetter

Bliv fan

Jeg er sanger, pianist og sangskriver.
Siden coronakrisen brød ud i Danmark har over 600.000 har set en video hvor jeg synger ud af mit vindue. Henover sommeren 2020 spillede jeg Danmark tynd til div. havefester med min sang "Vågne Med Dig", der har ca. 450.000 streams på Spotify og har ligget nr. 4 på hitlisten "Danmark Viral". Jeg laver fortolkninger af kendte sange, og spiller også mine egne sange. Se mine videoer på instagram: TrineTherkelsen, hvor jeg lægger mine sange op.

Mere om Trine Therkelsen

Jeg har haft en travl koncertkalender det seneste år, efter en video af mig, der sang "Lyse Nætter", lige da Danmark var lukket ned, gik viralt. Jeg Jeg fik en pladekontrakt kort efter dette, og har udgivet tre singler siden, der har streamet rigtig godt, og blevet spillet meget i radioen. Min sang "Vågne Med Dig" er blevet et vaske ægte bryllupshit, som jeg har spillet til ca. 150 af arrangementer allerede. Jeg har været i Go´Morgen Danmark og spille mine sange 2 gange, har været i Aftenshowet, natholdet, Go´Aften Live mm. i forbindelse med udgivelse af sangen.

Jeg tager ud og spiller til firmaarrangementer, online-events, bryllupper, barnedåb, begravelser, fødselsdage, kobberbryllups/sølvbryllups/guldbryllups-morgner.
Jeg spiller desuden kirkekoncerter og på spillesteder med egne numre, og elsker at spille og synge for til fællessange, når der er en mulighed for det.

Min mission med musik er, at være en folkelig musiker, der er med på alle livets største dage. Jeg elsker at møde nye mennesker, og gøre en forskel for de mennesker, jeg skal synge for. Jeg går op i god og klar kommunikation, og har altid fået enormt positive tilbagemeldinger fra mine kunder.
I foråret 2019 turnerede jeg Danmark rundt med ”Sommer I Europa”-hitmageren, Rasmus Nøhr med mine dansksprogede, bløde popsange.
Derudover spillede jeg også til Sankt Hans 2019 i Frederiksberg have foran knap 20.000 fremmødte med mit band, i eget navn, akkompagneret af symfoniorkestret Copenhagen Phil.

Jeg har deltaget i DR1-programmet "En Sang Fra Hjertet" i December 2018, hvor jeg samarbejdede med Hit-produceren Chief1 om at producere min sang "Tilflytter".

I december 2018 sendte TV 2-fyn desuden en dokumentarserie om mig og mit liv som musiker, der kan findes under en google søgning af mit navn.

Jeg er 25-år og bosat i København, hvor musikken har min fulde opmærksomhed. Jeg har siden jeg var 15 år sunget til utallige fødselsdage, konfirmationer, bryllupper osv. Her har jeg ofte sunget cover-sange, som eksempelvis brudeparret eller konfirmanten har et særligt forhold til. Jeg har de seneste år også haft stor succes med at skrive sange som gave. Dette har eks. været til en brud fra en gom eller fra en mor til hendes syge søn. Jeg tilbyder desuden at sangen bliver indspillet, så mindet bliver foreviget.

Jeg er uddannet i komposition, sangskrivning og produktion på Akademiet for Scenekunst og Musik i København, har studeret 5 år på Fyns Rytmiske Talentskole, samt studeret sangskrivning på Engelsholm College Castle.

Der er intet, der overgår den følelse af at kunne komme ind midt under en bryllupsfest som eksempelvis en overraskelse fra gommen til bruden, og synge dén sang, de kyssede til for første gang -og af og til er det min egen "Vågne med dig". Og at sidde der ved mit klaver, og mærke kærligheden i rummet, se glædestårerne og mærke alles tilstedeværelse er fuldstændig magisk.

Trine Therkelsen datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Trine Therkelsen i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger