Trolska Polska billetter

Bliv fan

Trolde, vandnymfer, drillenisser, elverfolk… hvad er det egentlig der rører sig derude i skoven? Hvad enten vi tror på dem eller ej, så findes de jo et sted derinde i vores bevidsthed…

Trolska Polska er et eventyrligt orkester, som med medrivende melodier og glædesmittende energi tegner et fortryllende og festligt billede af et væld af skikkelser fra den nordiske myteverden.

Orkesteret består af en række talenter fra den dansk/svenske folk-scene, håndplukket af den danske multiinstrumentalist Martin Seeberg; modtager af DJBFAs hæderspris 2016 og kendt fra banebrydende projekter som bl.a. Sorten Muld, Instinkt, Valravn, Asynje og Virelai.

Den syv-trolde-store besætning udgør en hel lille troldesymfoni, der med et utal af spændende instrumenter vækker jætter, alfer, kanutter, sinkaduser og andet troldtøj til live gennem Seebergs iørefaldende melodier. For disse skæve og nærmest urnordiske kompositioner modtog Seeberg en Danish Music Award som årets komponist i 2014, på baggrund af musikken på Trolska Polskas debutalbum “Moss”.

Trolska Polska datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Trolska Polska i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger