Turquoise Sun billetter

Bliv fan

Sekstetten fra Aarhus kendt som Turquoise Sun har siden 2015 trukket bølger af elektrisk psykedelia indover Danmark.

Turquoise Sun’s musik tager dig igennem surfet psych-pop med elektroniske strømninger der blandes i energiske up-beat sange, laid-back grooves og syrede atmosfæriske udskejelser. Deres lyd er blevet kaldt ’futuristisk’ og ’overnaturlig’ med en blanding af cremet retro-synths, våde vokal harmonier og surf guitarer der bygger på et steady beat.

Turquoise Suns debut Ep (2015) gav flotte anmeldelser og storros i Debut på P6 BEAT, og en direkte 1. plads på Det Elektriske Barometer på P3 til 2. single Tunnel Vision.

I 2016 indgik de et samarbejde med skateboard-giganten Thrasher Magazine fra Californien og VICELAND [USA] og fik 2 sange vist nationalt i USA, Canada og Australien. Deres efterfølgende single ’Easytree’ opnåede A-rotation på P6 BEAT og blev den 3. mest spillede på stationen.

Deres energiske live performances har markeret sig som bemærkelsesværdige af anmeldere i både ind- og udland, fra deres 2018 tour i Tyskland stod ordene frem ”TURQUOISE SUN live is pure energy”. Bandet har gæstet SPOT Festival ’17, Oppenheimer ’17 og UHØRT ’18 med fuldstændig proppet koncertsale, og med deres kommende debutalbum ligger der et spændende 2019 i vente!

Turquoise Suns debutalbum produceres nemlig af Anders Boll (Lowly, LISS, Efterklang) og Frederik Linde.

Turquoise Sun datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Turquoise Sun i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger