Uffe Steen Combo feat. Mathias Heise billetter

Bliv fan

Dan Hemmer: hammondorgel
Uffe Steen: guitar
Mathias Heise: mundharpe
Esben Bach: trommer
 
Giant Steps har denne eftermiddag lagt i ovnen til en forrygende koncert med en omgang svedig råswingende jazzblues. Med guitaristen Uffe Steen ved roret går man aldrig galt i byen. Han er kendt for sin unikke teknik og indfølte bluesmættede udtryk og bevæger sig ubesværet i grænselandet mellem jazz, blues og rock. Efter en lang og succesfuld karriere fik Steen i 2015 overrakt den prestigefyldte Ben Webster-pris, og i 2017 kunne han føje en DMA Live-pris til sit CV.

Udover Uffe Steens mangeårige samarbejdspartner den solide trommeslager Esben Bach byder koncerten på mundharpevirtuosen Mathias Heise, der i dagens anledning er inviteret med som gæstesolist. Det unge stjerneskud har allerede adskillige priser i bagagen, bl.a. et verdensmesterskab i kromatisk mundharpe samt en Ben Webster-pris, i øvrigt som den hidtil yngste modtager.

Danmarks orgeltroldmand Dan Hemmer er ligeledes på pletten. Hemmer har i mange år optrådt med toppen af dansk musik og i flere omgange turneret med den amerikanske trommelegende Steve Gadd.

Vinterjazzen kalder og er hermed i de bedste hænder.

Uffe Steen Combo feat. Mathias Heise datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Uffe Steen Combo feat. Mathias Heise i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger