Ulf Pilgaard billetter

Bliv fan

Se frem til et levende og underholdende foredrag, hvor Ulf Pilgaard fortæller om sin rejse gennem livet og historien bag hans enestående og atypiske karriere. Ulf har mere end 50 års erfaring med i bagagen, og nu står han endelig frem med sine historier fra landets teater- og revyscener, tv-serier og adskillelige spillefilm. Som formidler evner Ulf at levere et levende, rutineret og humørfyldt foredrag, som med garanti vil skabe rammerne for en aften fyldt med grin og samvær.

Artist biografi: 
Ulf Pilgaard er en af Danmarks største skuespillere og har været i branchen siden 1963, da han debuterede i Collage-truppen. Han har i over 40 år spillet med i revyer og på teatret, herunder gennem 30 år i Cirkusrevyen. Han har også haft enkelte større filmroller som i Nattevagten af Ole Bornedal, men er også kendt fra den første Olsen Banden film, tv-serien Borgen, spillefilmene Nøddebo Præstegård, Kandidaten, Arven og mange flere.

Ulf Pilgaard er er hædret med flere priser, deriblandt Årets Æreskunstner i 2000, Lauritzen Prisen som Årets Skuespiller i 2011 og Årets Dirch i 2006 og 2012, ligesom han fik både en Bodil- og en Robert-pris for filmen Farligt Venskab. I 2007 modtog Ulf Pilgaard Ridderkorset af Dronning Margrethe.

Ulf Pilgaard datoer og billetter

tor 12 nov 2020 19:00

Kulturhuset Udby Forsamlingshus, Holbæk

Foredrag med Ulf Pilgaard

Udsolgt

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger