Utzon for børn: Byg en flot uro billetter

Bliv fan

En af de mest indflydelsesrige skoler inden for arkitektur, design og kunst er den tyske Bauhaus-skole.

Bauhaus-skolen ville i år ville være fyldt 100 år og det fejrer vi, når vi, sammen med Malene og Julie fra My Little Architect, undersøger og leger med farver og geometriske former, og bygger Bauhaus-inspirerede mobiler/uroer.

 

Skolen er blandt andet kendt for sin eksperimenterende brug af geometriske former og primærfarver, og på trods af sin korte levetid (1919-1933), nåede skolen at sætte så kraftige spor, at de stadig den dag i dag kan ses i ny arkitektur, design og kunst.

 

Om My Little Architect

My Little Architect er et københavnsk-nordjysk tegnestuefællesskab, som er specialiseret i at formidle arkitektur til børn og unge. Tegnestuen har mange års erfaring i arkitekturformidling fra store kulturinstitutioner i ind- og udland, blandt andre Sydney Operahus, Polyteknisk Museum Moskva, SOAP Art Center Seoul, Utzon Center, Dansk Arkitektur Center, Arkitektforeningen og Dansk Kulturinstitut.


Bag My Little Architect står Malene Abildgaard og Julie Dufour, begge arkitekter MAA og forfattere til børnebøgerne ’Byg, tegn & lær med alverdens arkitekter’ og ’Utzons univers’.  Se mere på mylittlearchitect.com.

Utzon for børn: Byg en flot uro datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Utzon for børn: Byg en flot uro i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger