Utzon Talk: COBE billetter

Bliv fan

Spændende indblik i arkitektens arbejde med at tilpasse bygninger og byrum til de mennesker, der skal leve i og med dem.

Mød Mads Birgens, arkitekt og én af COBEs fem projektchefer. Mads har arbejdet med planlægning og tilpasning af byer og byrum gennem en lang række projekter i hele Nordeuropa. Fra langsigtet planlægning af Københavns Nordhavn til konkrete bebyggelser som Nørreport Station med byrum og koncept for cykelparkering. Hans fokus er generelt på udvikling af robuste byer og byrum samt tilpasning af byens skalaer og bæredygtige sammenhænge.

 

COBEs har designet installationen Skalabyen i udstillingen Rumtosset. Den handler om forskellen på at tegne noget til store og til små. Om at få husene til at passe sammen med brugerne. Om at arbejde, forstå og tilpasse sig byens, bygningernes og byrummets skala. Spørgsmålet er, om vi som arkitekter gør os umage nok med at tilpasse byens skalaer til byens mange brugere. Hvordan føles det, når noget virker for stort? Og hvad sker der, når vi laver noget for småt? Skalabyen er en lille landsby med store og små huse, der skaber en finurlig ramme for børnenes samvær, uformelle eksperimenter med arkitektur og kropslig forståelse af skala.

 

Om COBE

COBE er et arkitektfirma grundlagt i København i 2006 af arkitekt Dan Stubbergaard. COBE ønsker at skabe et arkitektonisk omdrejningspunkt omkring det sociale rum i vores byer og bygninger.

 

Tegnestuens projekter tager derfor udgangspunkt i hvert steds særlige potentiale og insisterer gennem projekterne på at skabe merværdi for de mennesker og det nærmiljø, som skal overtage og præge vores bygninger og byer i fremtiden, ved at bygge social og bæredygtig infrastruktur for menneskers liv. Denne tilgang har tydeligt vist sig i en række af COBEs markante projekter, eksempelvis daginstitutionen Forfatterhuset, Børnehuset Frederiksvej, Børnebyen Christianshavn, det prisvindende bibliotek i København Nordvest, Roskilde Festival Højskole, som åbnede tidligere på året, samt en konferencebygning for Adidas i sportsbrandets hovedkvarter i Tyskland. Senest har COBE realiseret den første af en lang række lynhurtige ladestationer til elbiler i Fredericia.

Utzon Talk: COBE datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Utzon Talk: COBE i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger