Utzon Talk: Katrine Ring billetter

Bliv fan

Vi møder Katrine Ring - DJ, lydkunstner og dokumentarist – i udstillingen ”I arkitektens verden – Reiulf Ramstad Architects” til en interessant samtale om inspiration, nordisk sprog, italiensk gaderåb og interaktionen mellem lyd og rum. Vi skal tale og lytte.

Katrine vil indtage DJ-pulten under hendes besøg og vi lader tonerne være ”udstillingens cool down”.

Kontekst er omdrejningspunktet for Katrine Rings arbejde. Hun tilpasser sine DJ-sæt, lydinstallationer eller lydkoncerter til det rum, de skal fremføres. Hun er optaget af interaktionen mellem lyd og rum, om tilvalg og fravalg af lyde, numre, musikstykker på stedet afhængigt af, hvordan lyden i rummet er. 

Sidste år udsendte hun fire vinylplader med lydværker MULT I-V, som er skabt til et særligt kirkerum. Rent lydværksmæssigt arbejder Katrine Ring med det lokale i det globale. Lydoptagelserne foregår på Nørrebro i København eller på Lolland, hvis hun da ikke optager gaderåb i Italien. 

Som DJ har Katrine øre for danske udgivelser, som umiddelbart glider ind i en international sammenhæng, men som er umiskendeligt danske. Det åbner lytternes ører at høre dansk eller nordisk musik i international sammenhæng. Også rent sprogligt er det vigtigt at bruge de nordiske sprog som en markør i både musik og lyd. 

Som vært og DJ i radioprogrammet ”Natsværmeren” på P2 får hun moderne, dansk musik af komponister og jazzmusikere til at smelte sammen med ældre, klassisk musik – en usædvanlig kontekst med fokus på noget meget dansk i en musikalsk global musikprofil. 

Katrine Ring er foreløbig den eneste DJ optaget i Kraks Blå Bog. Hun modtog æresprisen Kim Schumacher DeeJay Hæderspris i 2005. Hun har udgivet fem bøger om gadekunst, ligesom hun har fået udsendt en række plader og remixes, udstillet lydværker og gennemført bestillingsværker på lydkunst på flere danske museer.

Utzon Talk: Katrine Ring datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Utzon Talk: Katrine Ring i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger