Utzon Talk: Klaus Toustrup – CF Møller Architects billetter

Bliv fan

Med den aktuelle udstilling 'I arkitektens verden – Reiulf Ramstad Architects' har Utzon Center inviteret en række kreative kulturprofiler til at træde et skridt tilbage og fortælle om hvor de søger inspiration. Og hvad det nordiske betyder i en global samtid.

Mød den danske arkitekt Klaus Toustrup, Partner og CEO i det internationalt anerkendte arkitektfirma C.F. Møller Architects. Samt vinder af den prestigefyldte Utzon statuette i 2015.

Glæd dig til en interessant samtale om hvordan C.F. Møller Architects siden grundlæggelsen i Danmark i 1924 har bidraget væsentligt til udviklingen af velfærdssamfund i Skandinavien og i resten af verden. Løbende præmieres C.F. Møller Architects internationalt for at sætte helt nye standarder ved fokus på arkitekturens funktionelle, kunstneriske og sociale værdi.

Du vil høre blive taget med på en spændende rejse gennem flere af arkitektvirksomhedens innovative projekter, blandt andet det prisbelønnede Maersk Tower i København, et væksthus i Botanisk have, et 26 etagers træ-højhus i Stockholm og Fjordporten, også kendt som Nordisk Lys, i Oslo lavet i tæt samarbejde med Reiulf Ramstad Architects, der er hovedperson i Utzon Centers aktuelle udstilling.

Utzon Talk: Klaus Toustrup – CF Møller Architects datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Utzon Talk: Klaus Toustrup – CF Møller Architects i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger