Vanvittig Verdenshistorie LIVE billetter

Bliv fan

Kammeratlig bodega-stemning for historieelskere.

I podcasten Vanvittig Verdenshistorie dykker værterne Peter Løhde og Alexander Janku ned i de skøreste, underligste og mest du-tror-det-er-løgn-agtige øjeblikke i verdenshistorien. Alt sammen fortalt over en kold øl. I 2020 tager de næste skridt og flytter fra studiet og ud foran et live-publikum rundt om i landet, hvor de vil optage en række specialafsnit. Det er perfekt!

De to herrer har taget lytte-Danmark med storm. Indenfor blot et halvt år er ”Vanvittig Verdenshistorie” strøget til tops på både Apple’s liste over de mest populære Comedy-podcasts samt Spotifys top 10 over de mest lyttede i Danmark. Med over en halv million downloads og 50 afsnit i rygsækken drager de nu ud for at møde deres lyttere i øjenhøjde og puste endnu mere liv i de vilde historier.

Det første bliver et mindre test-show, hvor gutterne vil teste formatet inden de for alvor drager afsted. Men det bliver det bestemt ikke mindre underholdende af! Tværtimod får du som publikum en unik mulighed for at være med til at sætte retningen for fremtidige shows. Så kig ned forbi til en underholdende aften i historiens tegn. 

Vanvittig Verdenshistorie LIVE datoer og billetter

lør 31 okt 2020 19:00

Odd Fellow Palæet, Odense

Vanvittig Verdenshistorie - Odense

Køb billet

søn 22 nov 2020 19:00

Hotel Cecil, København K

Vanvittig Verdenshistorie - København

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger