Vanvittig Verdenshistorie LIVE billetter

Bliv fan

Kammeratlig bodega-stemning for historieelskere.

Sidst, vi besøgte Odense var det i Odd fellow logen OG det var for to gange fulde huse! Det var så fedt, at vi vender tilbage til Odense i november til endnu en omgang Vanvittig Verdenshistorie LIVE! 

I podcasten Vanvittig Verdenshistorie dykker værterne Peter Løhde og Alexander Janku ned i de skøreste, underligste og mest du-tror-det-er-løgn-agtige øjeblikke i verdenshistorien. Alt sammen fortalt over en kold øl. I 2020 tager de næste skridt og flytter fra studiet og ud foran et live-publikum rundt om i landet, hvor de vil optage en række specialafsnit. Det er perfekt!

De to herrer har taget lytte-Danmark med storm. Indenfor blot et år er ”Vanvittig Verdenshistorie” strøget til tops på både Apple’s liste over de mest populære Comedy-podcasts samt Spotifys top 10 over de mest lyttede i Danmark. Med over halvanden million downloads og 85 afsnit i rygsækken drager de nu ud for at møde deres lyttere i øjenhøjde og puste endnu mere liv i de vilde historier.

Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med Peter og Alexander – eller hvis du blot vil vide mere - kan du besøge vanvittigverdenshistorie.dk.

Showet varer omkring 1 time og 45 minutter. Det inkluderer opvarmning, optagelse og en efterfølgende meet'n'greet, hvor der vil være mulighed for at hilse på Alexander og Peter og få svar på alt  mellem himmel og jord i relation til Vanvittig Verdenshistorie. Vær opmærksom på, at showet optages med henblik på udgivelse. 

Vanvittig Verdenshistorie LIVE datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Vanvittig Verdenshistorie LIVE i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger