Veterantogskørsel København H-Snekkersten billetter

Bliv fan

Denne søndag går turen fra Københavns Hovedbanegård til Espergærde og Snekkersten for at markere 75-året for den første danske vellykkede jernbanesabotage. Sabotagen fandt sted den 6. november 1942 lidt uden for Espergærde. Dengang var damplokomotivet S 736 trækkraft, og det bliver lokomotivet også på denne tur.

Museumsinspektør Henrik Lundbak fra Frihedsmuseet og formidlingschef Anna Back Larsen fra Danmarks Jernbanemuseum fortæller om jernbanen under 2. Verdenskrig. Undervejs gøres holdt i Espergærde, hvorefter turen fortsætter til Snekkersten. Her stiger vi af toget og sabotagens historie bliver fortalt. Vi går en byvandring med fokus på Snekkerstens rolle i modstandsbevægelsen. Efter vandringen stiger vi på toget igen og kører retur til Københavns Hovedbanegård.

Dato, tid og sted

Søndag den 5. november.

Turen varer ca. tre timer med afgang fra Københavns Hovedbanegård omkring kl. 10.00. Vi er retur i København ca. kl. 13.00

BEMÆRK – det nøjagtige afgangstidspunkt kan ikke oplyses på nuværende tidspunkt. Det er derfor vigtigt, at du tjekkerwww.jernbanemuseet.dk et par dage inden arrangementet for det nøjagtige starttidspunkt.

Der er tale om unummererede pladser.

Der er afgang fra Københavns Hovedbanegård, hvor spornummer så vidt muligt vil fremgå af skærmene på banegården.

Billetsalg

Pris for medlemmer af Museumsklubben: 125 kr. + gebyr.

Som kortindehaver kan du købe billet med rabat, både til dig selv og en ledsager. Ved billettering ombord på toget skal gyldigt klubkort fremvises.

Øvrige deltagere: 150 kr. + gebyr

Billetten giver ikke adgang til Danmarks Jernbanemuseum.

Veterantogskørsel København H-Snekkersten datoer og billetter

søn 05 nov 2017 10:00

Københavns Hovedbanegård

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger