Veterantogskørsel Odense-Nyborg billetter

Bliv fan

Veterantog Odense-Nyborg i efterårsferien

Tag på en hyggelig tur med motorvognen MO 1846 og en af de brune vogne. Den første weekend i efterårsferien går turen fra Odense til Nyborg og retur. I 1930’erne besluttede DSB, at damplokomotiverne skulle udfases, da diesellokomotiver var fremtiden. I samarbejde med lokomotivværkstedet Frichs i Århus udviklede DSB et diesellokomotiv, der også havde plads til transport af passagerer – en motorvogn. MO-vognene blev en succes. De var pålidelige og langt billigere i drift end de mange små damplokomotiver, de afløste - og hermed undgik mange sidebaner nedlæggelse. MO 1846 er fra 1954. Turen varer ca. 1½ time. Vi gør opmærksom på, at toget ikke er opvarmet, så tag varmt tøj på. 

Afgange

Tur nr. 1:

Afgang Odense Banegård kl. 10.59

Ankomst Odense Banegård kl. 12.24

Tur nr. 2

Afgang Odense Banegård kl. 13.29

Ankomst Odense Banegård kl. 14.54

Dette gælder for begge ture:

Der er afgang fra Odense Banegård, hvor spornummer så vidt muligt vil fremgå af skærmene på banegården. Kom i god tid inden afgang.

Der er tale om unummererede pladser.

Billetten giver ikke adgang til Danmarks Jernbanemuseum.

Billetpriser

Voksen: 70 kr. + 12 kr. i gebyr.

Børn (5-17 år): 35 kr. + 12 kr. i gebyr.

Børn under 5 år rejser gratis ifølge med en voksen og behøver ingen billet.

Medlemmer af Museumsklubben

Pris: 0 kr. + 12 kr. i gebyr.

 

Turen med veterantoget er gratis for medlemmer af Museumsklubben. Eftersom der er begrænset antal billetter til hver veterantogstur, skal medlemmerne købe billet til den ønskede tur og dermed betale et billetgebyr på 12 kr. Medlemmet kan tage 1 voksen eller 2 børn (5-17 år) med på turen. For hver gæst skal der indløses billet. Der betales således kun billetgebyr på 12 kr. pr. person. Børn under 5 år rejser gratis i følge med en voksen og behøver ingen billet. Medlemmer skal fremvise gyldigt medlemskort ved billettering.

Veterantogskørsel Odense-Nyborg datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Veterantogskørsel Odense-Nyborg i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger