Veterantogskørsel på Kystbanen billetter

Bliv fan

Danmarks Jernbanemuseum tilbyder anderledes veterantogsture rundt i Danmark. Turene i de historiske tog gøres levende af fortællinger om de steder, vi kører forbi og de steder, hvor vi gør holdt. Lørdag den 10. november er Danmarks Jernbanemuseum atter vært for en tur ad Kystbanen fra Københavns Hovedbanegård til Helsingør (og retur) i et af vores historiske damplokomotiver, S 736. Undervejs har vi et kort ophold ved Rungsted Kyst, ligesom vi har ca. 1 times ophold i Helsingør. Begge steder vil der være fortællinger, blandt andet om den mere end 100 år gamle strækning og den særlige jernbanearkitektur, der er tilknyttet. Vi beretter også om det materiel, der transporterer os på dagen: Det 90 år gamle damplokomotiv og de vogne, det trækker.

Dato, tid og sted

Lørdag den 10. november 2018

Turen varer ca. fire timer med afgang fra Københavns Hovedbanegård omkring kl. 10.00-10.30. Vi er retur i København ca. kl. 14.00

BEMÆRK – det nøjagtige afgangstidspunkt kan ikke oplyses på nuværende tidspunkt. Det er derfor vigtigt, at du tjekker www.jernbanemuseet.dk et par dage inden arrangementet for det nøjagtige starttidspunkt.

Der er tale om unummererede pladser.

Der er afgang fra Københavns Hovedbanegård, hvor spornummer så vidt muligt vil fremgå af skærmene på banegården.

Billetsalg

Pris for medlemmer af Museumsklubben: 137 kr. inkl. gebyr.

Som kortindehaver kan du købe billet med rabat, både til dig selv og en ledsager. Ved billettering ombord på toget skal gyldigt klubkort fremvises.

Øvrige deltagere: 162 kr. inkl. gebyr
Billetten giver ikke adgang til Danmarks Jernbanemuseum.

Veterantogskørsel på Kystbanen datoer og billetter

lør 10 nov 2018 10:00

Københavns Hovedbanegård

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger