Vilde kvinder mørke toner billetter

Bliv fan

Kom med til en helt enestående aften, når Spillestedet Harders, Svendborg bibliotek og Station 5762 - fællesskabets hus i Vester Skerninge inviterer til koncert og foredrag. 

En aften hvor musik og litteratur smelter sammen på smukkeste og forunderligste vis! En unik aften hvor temaer som køn, musik og ligestilling er i fokus 

Om kunstnerne:
Anya Mathilde Poulsen forfatter til Bogen "Vilde kvinder mørke toner" Om køn og musik. En kalejdoskopisk undersøgelse af betydningen af køn i musik.

Tidligere musikjournalist i DR, forfatter til bogen Feminint forstærket (2007) med kvindelige danske musikeres egne fortællinger og medstifter af det prisbelønnede musikkollektiv HUN SOLO.

Om bogen Vilde kvinder mørke toner: 
Med aktuelle eksempler og historisk bevidsthed præsenteres et bredspektret billede af centrale årsager til den skæve kønsbalance i musikkens verden, samtidig med at vi kommer tæt på en lang række kunstnere, der har udfordret normer og forestillinger om køn.

Vilde kvinder, mørke toner er international i sit udsyn, perspektiverer til dansk musik og udfolder sine pointer med referencer til litteratur, billedkunst, film og feministiske tænkere som Virginia Woolf, Simone de Beauvoir, Judith Butler og Jude Ellison Sady Doyle.

Kristina Holgersen
Den prisbelønnede sanger og sangskriver Kristina Holgersen laver poppede små kompositioner med lyrikken helt i front. Hun trækker altid tråde til et indre mørke, vreden og sårbarheden.

Det er både selvbiografisk, poetisk, politisk og med et strejf af sangskriveren Niels Skousen, som hun også har turneret og indspillet med.

Kristina er kendt for at samarbejde med forfattere og derfor er det hellere ikke tilfældigt, at det er Kristina Holgersen, vi har booket til dette arrangement.    

D. 7. maj 2021 udgav hun albummet Kapow Goodbye (tak & undskyld) i samarbejde med bestsellerforfatteren Leonora Christina Skov.
Albummet er blevet modtaget med 5-stjernede anmeldelser, musikmagasinet Gaffa kalder bl.a. albummet - eminent, stilsikker og magnetisk storytelling (Ivan Rod, Gaffa).

Det er langtfra første gang, at hun samarbejder med stærke danske kvindelige forfattere. I 2016 udgav Holgersen albummet ’To slags mørke’, som ligeledes er skabt på baggrund af uddrag fra Helle Helles forfatterskab og romankarakterer.

Senest har Kristina Holgersen skrevet ’Forårssang uden håb’ i samarbejde med Stine Pilgaard. Sangen er trykt i den nye Højskolesangbog 2020. Kristina Holgersen har sit helt eget ståsted på den danske musikscene.

Til dette arrangement akkompagneres, Kristina Holgersen, af Line Felding på cello, guitar m.m. (bl.a. kendt fra Cody og Rumpistol).

Vilde kvinder mørke toner datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Vilde kvinder mørke toner i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger