VINSKOLE - Grundskolen billetter

Bliv fan

VINSKOLE EFTERÅR 2018:
25/9 - 9/10 - 23/10 - 6/11

4 aftener hvor du kan lære alt det grundlæggende om hvidvine, rødvine, sød vin og klima/vinlande. Vi smager vinene i en kvalitet hvor typicitet er tydelig, altså også en virkelig god smagsoplevelse!

Man køber alle 4 aftener som en samlet pakke, så reserver de 4 tirsdage i ugerne 39, 41, 43, 45.

25. sept.: 1. aften : Hvidvine
Vi skal prøve at forstå de forskellige typer af hvidvine og de vigtigste druesorter. Hvidvine er utrolig ekspressive vine, som har meget at tilbyde, så det bliver en rigtig sjov aften, med gode smagsoplevelser
Vi skal forsøge at indfange hvad forskellene på f.eks. Riesling, Chardonnay, Sauvignon Blanc m.fl. Vi smager vinene i en kvalitet hvor druernes DNA kommer til udtryk, og skal samtidig have styr på hvad, som gør en hvidvin god, forskelligheder i anskuelse og måder at lave vin på, samt hvad man kan med mad og hvidvin.

2. aften : Rødvine
Ligesom med hvidvinene skal vi se på de blå druer og hvad de kan tilbyde af oplevelser og kvaliteter i forhold til druesorter, fadlagring, måder at producere på mv.
Vi skal smage vine på de væsentligste blå druesorter f.eks.Cabernet Sauvignon, Syrah, Merlot, Sangiovese, Tempranillo..

3. aften : Vinlande
Vi skal se på hvad der sker når man laver vin i forskellige egne af  verden; varmt/køligt klima, Hvad definerer f.eks. fransk vin, italiensk vin, australsk vin osv.

4. aften : Sød vin
Vi skal have styr på de forskellige vintyper i denne genre, som for mange er lidt mystisk og for endnu flere blot er noget, som skal overstås i forbindelse med desserten. Det er dog også i denne genre af vin de største og mest vidunderlige smagsoplevelser og kombinationer kan opstå. Vi skal have styr på de forskellige typer af sød vin fra portvin, Madeira til Sauternes og tyske ædelsøde vine..

VINSKOLE - Grundskolen datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til VINSKOLE - Grundskolen i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger