Vokalensemblet Singers billetter

Bliv fan

Britt Hein: vokal
Helle Henning: vokal
Claus Storgaard: vokal
Mads Enggaard: vokal
Ulrich Lauridsen: vokal

I anledning af korfestivalen Syng Sydfyn sætter Giant Steps igen fokus på sangstem- mernes utrolige muligheder. Denne gang i godt selskab med en af Danmarks stærke vokalgrupper. Fem professionelle solister med en helt egen lyd, stil og udstråling hopper ud i overbevisende, overraskende og superfunky fortolkninger af kendte jazzklassikere og pophits.


Det hele sker udelukkende ved hjælp af stemmens magiske kraft, sang, klang og mundpercussion. Igennem årtier har Singers været en vigtig del af den danske a cappella-scene. Mange vokalgrupper har taget deres udgangspunkt i sangere hentet fra korverdenen, men Singers har altid været båret af en grundstamme af leadsangere med et knivskarpt individuelt udtryk og et stort solistisk overskud.

Sangerne kommer fra forskellige dele af musikmiljøet med baggrund i Rytmisk Musikkonservatorium samt ensembler som Blast, Postyr, Bryan Rice og Voices of Joy & Blast. De sidste 10 år har gruppen været på turneer i både Danmark, Sverige, Tyskland, Taiwan, Singapore og Hong Kong.

Er du bidt af en gal vokal eller bare normal, bliver denne aften med garanti genial.

www.giantsteps.dk

Vokalensemblet Singers datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Vokalensemblet Singers i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger