Vokalgruppen Kolorit billetter

Bliv fan

Sopraner: Julia Dagnæs, Stine Ydegaard Turiño,Thea Bjerreskov Farup, Christina Odgaard, Anna Holm Bjerreskov, Ida Zimmer Mellentin, Johanne Skov Jensen
Alter: Ida Arentz Taraldsen, Sanne Hägerstrand, Halltóra Fridleivsdóttir, Elsebeth Ravn Meldgaard
Tenorer: Jonas Halldin Landsvig, Esben Opstrup Hansen, Kristian Skaarup, Johannes Haugen-Kossmann, Jens Seneberg Nielsen
Basser: Marcus Frostholm Røeboe, Phillip Mundt, Ruben Odgaard, Morten Nielsen
 
Så er Giant Steps igen i anledning af den årlige korfestival i Svendborg Syng Sydfyn klar til at præsentere en vokaloplevelse på højeste plan. Denne gang med det 20 kvinde/mand store ensemble Kolorit der synger et sprudlende og anderledes repertoire bestående af en kombination af latinamerikansk og nordisk kormusik.

De latinamerikanske rytmer og fremmedartede klange forenes med nye, spændende fortolkninger af salmer og sange fra Norden, mens tonesproget er hentet fra den særlige nordiske klang med inspiration fra både verdensmusikken, jazzen og det folkloristiske.

Kolorit har vundet flere internationale priser og har repræsenteret Danmark ved korfestivaler i hele verden. Velkommen til en særdeles udtryksfuld og emotionel aften, hvor Kolorit sammen med dirigent og musikpædagog Niels Græsholm brillerer med en enestående flot og mættet klang. Alt sammen uden noder så der skabes en tæt kontakt til publikum og fremført på originalsprog, uanset om det er cubansk, argentinsk, venezuelansk, svensk eller dansk.

Vokalgruppen Kolorit datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Vokalgruppen Kolorit i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger