Walter Trout Band & Johnny Madsen Band billetter

Bliv fan

Der er tale om et ægte musikalsk blues topmøde, når en af verdens bedste guitarister og en af de absolut dygtigste i Danmark tørner sammen på Den Grønne bag Nyborg Slot.

Walter Trout Band
Covid-19 har fået verdensnavnet Walter til at flytte til Danmark med sin danske kone, og det har givet mulighed for at kunne præsentere ham for det danske publikum på trods af verdensepidemien.

Walter Trout, som regnes for én af verdens allerbedste guitarister, er tilbage i absolut topform efter en levertransplantation for 6 år siden.

Han er aktuel med det helt nye album Ordinary Madness, som har fået fantastiske anmeldelser.

Thomas Treo fra Ekstra Bladet skrev bl.a.:

“Walter Trout synger så inderligt, at det må gøre ondt i indvoldene. Hvis Trout ikke havde været en frådende intens og ekvilibristisk topguitarist, kunne han snildt havde fået en karriere som soul sanger.”

Johnny Madsen Band
Johnny Madsen er født den 31. marts 1951 i Thyborøn. Han startede sin musikalske karriere i lokale bands i Thyborøn/Lemvig-området. Midt i 70′erne var han medlem af spillemandsgruppen Rumlekvadrillen, som udsendte tre albums, der i dag betragtes som samlerobjekter. Siden var han med i bluegrass-ensemblet La Porta Band, der udgav en plade i 1981. Madsens sange på denne plade resulterede i, at han blev opfordret til at gå solo, og han debuterede under eget navn i 1982. Siden da er det udelukkende gået fremad for Madsen, og i dag er han blandt de store etablerede navne – ikke mindst på live-scenen. Johnny Madsen har også udgivet sammen med Peter Belli, Nanna og Billy Cross under navnet Hobo Ekspressen, hvor de i 1989 fik et stort hit med “En at bli’ som.” Madsen er endvidere også en respekteret kunstmaler.

Vær klar på en aften med masser af luft guitar og gode fadbamser.

Walter Trout Band & Johnny Madsen Band datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Walter Trout Band & Johnny Madsen Band i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger