Wayne Graham billetter

Bliv fan

Det amerikanske brødre-band Wayne Graham begejstrede senest et fuldstændig pakket og udsolgt Frølageret i Odense under Jam Days i 2019. Det var en helt vildt god koncert!

Bandet består af de to brødre, Kenny (vokal, guitar) og Hayden Miles (trommer, vokal), og bringer den fineste Americana, produceret i et lille studie i kælderen under deres forældres hjem i Whitesburg - en stort set isoleret by med 2.000 mennesker i det østlige Kentucky. De to brødre deler sangskrivnings- og arrangementsopgaver og spiller selv de fleste instrumenter på deres album. Live får de selskab af Lee Owen på guitar og José Gonzales på bas.

Wayne Graham har til dato udgivet fire album i Europa, og deres nye og femte album "ISH", udkommer lige inden deres tourstart den 11.11.22. Hvor "Mexico" (2016), "Joy!" (2018) og outtakes-samlingen "Songs Only A Mother Could Love" (2019) var relativt rootsy i sit udtryk, legede deres seneste album "1% Juice" (2020) med den mere progressive og eksperimenterende side af Wayne Grahams folkrock- og americana-univers. Det nye album "ISH" hænger vidunderligt sammen med sine forgængere og beviser endnu en gang, hvorfor dette band er et absolut insider-tip. Hvis du er til Wilco, The Band og Tyler Childers, hvis seneste album Kenny iøvrigt har været med til at optage og indspille, bør du ikke snyde dig selv for en aften i hånd- og velspillet americana og folk-rock når Wayne Graham gæster Harders den 19. november.

Wayne Graham datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Wayne Graham i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger