We are The Way for The Cosmos To Know Itself billetter

Bliv fan

Den filosofisk-anlagte trio We Are The Way For The Cosmos To Know Itself fortæller, via deres storladne kosmiske pop, historier om intergalaktiske sammenhænge. Deres udtryk rejser hinsides den gængse elektropop-scene, ud i kosmiske dybder og frembringer en stjernestrøet filosofisk oplevelse for lytteren.

Live spiller bandet farverige og energiske koncerter, som med tung bas og synkroniseret lys danner rammerne for en helhedsfortælling der tryllebinder udi en kosmisk trance. Gennem musikken kommer lytteren til at ligge i ske med universet.

Debutsinglen ‘Tiger’ kom med på den toneangivende compilation-serie Sound Of Copenhagen vol. 13, og banede vejen for at trioen kunne spille på Roskilde Festival 2014 og efterfølgende blev en del af Karrierekanonen 2015. Derudover har de også optrådt på SPOT Festival og Smukfest.

Bandets efterfølgende singler Heal Me og Shallow Waters har opnået airplay på DR P6, tyske Big FM samt en række tyske regionale radiokanaler. I foråret 2018 udgav trioen singlen Flashbacks, som er første single fra en EP der udkommer til oktober 2018. Flashbacks har bl.a. fået airplay på DR P3 og P4, Heartbeats og er kommet i rotation hos Amazing Radio i London. På det amerikanske marked forhandles der i øjeblikket med både management og sync-bureauer. I forbindelse med udgivelsen af Flashbacks tog bandet på tour i Tyskland, som bliver fulgt op med flere singler og en DK tour til efteråret.

WATWFTCTKI skrev i december 2017 kontrakt med det danske label Celebration Records og I 2018 landede de aftaler med det tyske bookingbureau Velocity Sounds, og promoter Ginger Found Sound. Bandet har b.la. været featured i Hillydilly, Kaltblut Magazine, Soundvenue, Gaffa, Musik Mig Blidt, Gemsandsecrets og Dancing Astronaut samt blevet tilføjet playlister som New Music Friday, Electrending, Fresh Finds og New Indie & Alt.

We are The Way for The Cosmos To Know Itself datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til We are The Way for The Cosmos To Know Itself i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger