Winemakers Dinner - Barolo aften med Gianni Gagliardo billetter

Bliv fan

Det bliver er helt fantastisk aften når vi åbner op for posen og du får mulighed for at smage de fantastiske vine fra Barolo og omliggende områder i Piemonte.

Vi bliver ført godt igennem aftenen, når vi får besøg af Giovanna Innocenti fra den utrolig dygtige producent Gianni Gagliardo.

Aftenens vine bliver:

2015 Fallegro Bianco, Favorita
-
201_ Paulin, Dolcetto d'Alba
2011 San Ponzio, Nebbiolo d'Alba
-
2014 Barolo
2013 Barolo
-
2013 Barolo, Cru Castelletto
2013 Barolo, Cru Lazzarito
-
Villa M Rosato
Villa M Rosso Brachetto

Menu til vinene tilkommer snarest, men der kommer med garanti trøfler...det er jo Piemonte!

--

Giannis historie begynder i 1970’erne da han gifter sig med datteren af Paolo Colla, en 4. generations vinproducent bosat i Piedmonte-området som havde en særlig forkærlighed for Barolo-vinene. Gianni kom fra en afholdsfamilie i den lille landsby Monticello d’Alba, men begyndte dag for dag at lære mere om vin.
 
I 1986 tog firmaet en stor drejning, for Gianni havde nu overtaget Paolo Collas vinproduktion og var nu blevet solo leder af vinhuset. Han besluttede at ændre navnet fra Paolo Colla til Gianni Gagliardo, og dermed ændrede han også vinstilen. Han begyndte med at udskifte de gamle fade i kælderen med nye mindre franske fade og lidt efter lidt fulgte fornyelsen af produktionen også. I dag er hans 2 ældste sønner gået ind i firmaet, Stefano i produktionen og Alberto i vinmarkerne. Gianni Gagliardo råder over 30 hektar jord og producerer hvert år 300.000 fl. vin. 30% bliver solgt i Italien og de resterende 70% eksporteres til over 25 forskellige lande. Familien har efterhånden dyrket vin i seks generationer, og de blev i 2010 nomineret ved ”Oscar del Vino” til den prestigefyldte titel ”Bedste Vinhus”.

Winemakers Dinner - Barolo aften med Gianni Gagliardo datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Winemakers Dinner - Barolo aften med Gianni Gagliardo i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger