Winemakers Dinner med Blackett Port Wine billetter

Bliv fan

Portvinsfestival.dk inviterer i samarbejde med Selmer Vin og UBN til Winemakers Dinner med Blackett Port Wine. Vi får besøg af Export Manager for Alchemy Wine, Pedro Carneiro, som sammen med sommelier Lars Selmer Jørgensen fra Selmer Vin og Jakob Søfelde-Hansen fra Portvinsfestival.dk, vil guide jer igennem aftenen, hvor køkkenchef fra UBN Søren Stig Gentved har sammensat følgende menu:

Starter / Snacks
Foie gras terrine med syltede blommer på stegt brioche.
Hertil: Blackett Extra Dry White / Tonic (Port tonic)

Forret
Cremet jordskokkesuppe med skindstegt sandart & løvstikkeolie
Hertil: Blackett 10 års White

Hovedret

Skiver af grillet oksemørbrad med selleripure, confit af jordskokker & estragon demi-glace
Hertil: Blackett 2013 Vintage & Blackett Vintage 2017 
Ost
Vesterhavsost og Glaseret Brie de Meaux med bagte figner
Hertil: Blackett 10 års Tawny

Dessert
Vaniljesyltede pærer med brændt chokolade & karamel iscreme 
Hertil: Blackett 20 års Tawny

Vi slutter aftenen af med den netop frigivede Blackett 40 års Tawny

Pris for 5 retter og 7 lækre portvine – kr. 849,-

Start 18.30 til 21.30

Vi glæder os til en god aften sammen

Winemakers Dinner med Blackett Port Wine datoer og billetter

fre 29 okt 2021 18:30

UBN, Odense C

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger