Workshop for børn med Lea Letén billetter

Bliv fan

Litteraturhus Svendborg inviterer i samarbejde med illustrator og børnebogsforfatter Lea Letén og projektleder Stine Kähler til heldags-workshop for børn i alderen 6-11 år.

En følelse af hjem. Mit Svendborg. Workshoppen arbejder med tanken om et hjem; hvad er et hjem?, hvilke ting finder man i et hjem?, hvordan føles et hjem? og hvordan ser et hjem ud?. Lea Letén vil guide børnene og hjælpe dem igennem dagens aktiviteter. Ligeledes vil Letén bistå med sin erfaring og kendskab til udformning af illustrationer til både bogformat og digitale medier.
Workshoppen inkluderer forskellige tegneøvelser med fokus på både at tegne mennesker og følelser og at illustrere oplevelser. At tegne og illustrere handler i høj grad om at vise, hvilke følelser hovedpersonen har og sætte sig ind i historiens karakterer, samtidig kan man male omgivelserne i bestemte farver for at understrege en særlig stemning eller følelse. Alt sammen er tricks, som børnene kan lærer til workshoppen og kan bruge bagefter når de kommer hjem eller i skolen. Workshoppen skal gerne give børnene lyst til at bruge deres forestillingsevne når de hører historier og skabe billeder til historierne.

Dagens aktiviteter, tegninger og snakke samles i en fælles plakat med titlen ’Hjemme i Svendborg’, en plakat Letén lægger sidste hånd på, og som efterfølgende vil kunne afhentes i Litteraturhus Svendborg. Desuden hænges plakaten op forskellige steder i byen, og er med til at fortælle børnenes historie om byen Svendborg, deres hjemby.

Alle børn er velkomne uanset niveau.
Workshoppen tilrettelægges for børn i alderen 6-11 år. OBS: Der er et begrænset antal pladser.
Det koster 100 kr. at deltage - betalingen går til mad, drikke og materialer, samt en færdig plakat til afhentning senere hos Litteraturhus Svendborg/Byens Gårdbutik. 

Program: søndag den 10. november 2019 kl. 10-16.

Kl. 10-10.30: Hvad er en illustrator?
Kl. 10.30-12.00: Hvordan tegner man forskellige følelser ind i figurer?
Kl. 12.00-12.45: Frokostpause inkl. mad og drikke.
Kl. 12.45-13.45: Hjem er en følelse - også når man er ude
Her får børnene mulighed for i fælleskab at lave Svendborgs børneplakat.
Kl. 13.45-14.15: Snack- og hoppepause
Kl. 14.15-15.00: Vi færdiggør vores tegninger med mulighed for individuel vejledning.
Kl. 15.00-16.00: Dagen afsluttes med kaffe og kage, hvor også børnenes familier er velkomne til at deltage og være med til at afslutte dagen på en rar og hyggelig måde. Det giver desuden anledning til at vi sammen kan fortælle om dagens aktiviteter. 
Kl. 16.00: farvel og tak - børnene får en billet som de kan bytte til en plakat. Mere info følger på dagen.

Workshop for børn med Lea Letén datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Workshop for børn med Lea Letén i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger