Yacarandá billetter

Bliv fan

Flavia Huarachi: vokal, fløjte
Raphael Gimenes: guitar
Thiago Duarte: bas
Axel Filip: trommer
 
Drømmer du om varmere himmelstrøg midt i den halvkolde danske efterårsferie, er denne koncert svær at komme udenom. Det sydamerikanske ensemble Yacarandá, hvis navn frit er opkaldt efter det eksotiske jacarandá-træ med de mange smukke blåviolette klokke-blomster, serverer en farverig musikalsk buket. Inciterende og medrivende sange om længsel, kærlighed, modgang og håb. Elegante og skrøbelige melodier, der blander brasiliansk folklore, klassisk musik og afrobrasilianske rytmer. 
Den uforlignelige herboende brasilianske guitarist og komponist Raphael Gimenes, som har samlet denne kvartet, er igennem årene blevet flittigt rost for sine udgivelser i både Japan og Europa, bl.a. i Holland med prisen Best Brazilian Album Of The Year 2016. 
De to topmusikere bassisten Thiago Duarte fra Brasilien og trommeslageren Axel Filip fra Argentina har optrådt sammen med store legendariske stjerner som Airto Moreira og Flora Purim. Yacarandá består desuden af den talentfulde dansk-bolivianske fløjtenist og stærkt udtryksfulde sangerinde Flavia Huarachi.

Yacarandá datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Yacarandá i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger