Yellow House All-Star Band billetter

Bliv fan

The Yellow House All-Star Band er et band specielt sammensat i anledning af Yellow House Bookings 10-års jubilæum, og består af fem yderst talentfulde musikere fra England og Skotland - tre stærke sangere flankeret af to musikalske naturbegavelser - og tilsammen byder de på en enestående musikalsk oplevelse.
De fem musikere er:
Jack Badcock, Ciarán Ryan, Sam Kelly, Ainsley Hamill og Toby Shaer. - musikere der bl.a. har været med i Larsa, Dallahan, Sam Kelly & The Lost Boys.

Jack Badcock - en fremragende sanger og guitarist, mest kendt fra Dallahan, men også med en meget stærk soloudgivelse på sit CV. Har turneret flere gange i Danmark, bl.a. med Larsa og Dallahan.

Ciarán Ryan - et musikalsk naturtalent, der mestrer de fleste strengeinstrumenter. En særdeles ferm banjospiller. Ligesom Jack medstifter af Dallahan og Larsa. Besøgte bl.a. Danmark i en duo med Jack i 2013, vores kun anden turné! Har også for nylig udgivet et soloalbum, Banjaxed, og turneret med sit eget Ciarán Ryan Band.

Sam Kelly - en formidabel sanger, et absolut topnavn på den engelske folkscene og et af vores mest efterspurgte navne. Tog Tønder Festival med storm sammen med sit band Sam Kelly & The Lost Boys i både 2017 og 2018.

Ainsley Hamill - en fabelagtig sangerinde, der både synger på engelsk, skotsk og gælisk. Har flere gange turneret i Danmark som forsanger i Barluath, men har nu en lovende solokarriere på vej og samarbejder også med bl.a. Fourth Moon.

Yellow House All-Star Band datoer og billetter

tor 15 sep 2022 20:00

Drauget - Aksen, Asnæs

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger