Yellow House All Stars billetter

Bliv fan

I anledning af, at Yellow House Booking i 2022 fejrer 10-års jubilæum, har vi håndplukket tre stærke sangere og ladet dem flankere af to musikalske naturbegavelser i forvisning om, at de tilsammen vil byde på en enestående musikalsk oplevelse. De fem bandmedlemmer i The Yellow House All-Star Band er:Jack Badcock - en fremragende sanger og guitarist, mest kendt fra Dallahan, men også med en meget stærk soloudgivelse på sit CV. Har turneret flere gange i Danmark, bl.a. med Larsa og Dallahan.
Ciarán Ryan - et musikalsk naturtalent, der mestrer de fleste strengeinstru-menter. En særdeles ferm banjospiller. Ligesom Jack medstifter af Dallahan og Larsa. Besøgte bl.a. Danmark i en duo med Jack i 2013, vores kun anden turné! Har også for nylig udgivet et soloalbum, Banjaxed, og turneret med sit eget Ciarán Ryan Band.
Sam Kelly - en formidabel sanger, et absolut topnavn på den engelske folkscene og et af vores mest efterspurgte navne. Tog Tønder Festival med storm sammen med sit band Sam Kelly & The Lost Boys i både 2017 og 2018.
Ainsley Hamill - en fabelagtig sangerinde, der både synger på engelsk, skotsk og gælisk. Har flere gange turneret i Danmark som forsanger i Barluath og sam-arbejder også med bl.a. Fourth Moon. Har en lovende solokarriere på vej.
Toby Shaer - ligesom Ciarán en mester på et utal af strengeinstrumenter og dertil fløjte m.v. Fast bestanddel af Sam Kelly & The Lost Boys, har desuden spillet med bl.a. John McCusker, John Doyle m.v. Har på det seneste arbejdet en del sammen med Ainsley på hendes soloprojekt.

Yellow House All Stars datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Yellow House All Stars i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger