Yoga i udstillingen billetter

Bliv fan

Utzon Center, Moshi Moshi Mind og Prana-Yoga inviterer til afslappende søndagsyoga i den aktuelle udstilling, 'Utzons Can Lis og det simple liv'

Overforbrug og overarbejde er noget, som vi kender alt for godt i den vestlige del af verden. Her på Utzon Center stiller vi med udstillingen 'Utzons Can Lis og det simple liv' skarpt på arkitekturens rolle i en søgen efter en rigdom, som er forankret i samspil mellem arkitektur, natur og mennesker.

Can Lis, Utzons sommerbolig på Mallorca, er netop et sted, som inviterer til nærvær og ro i sindet. Et sted hvor stress og mangel på tid ikke findes. Det sanser du tydeligt, når du befinder dig omgivet af udstillingens betagende fotografiske værker. Netop derfor er udstillingen det helt perfekt sted for en vidunderlig yogaoplevelse, der vil sende dig videre ud i søndagen med fornyet overskud, klarere fokus, bedre humør og mere balance.

Så tjek ud af den daglige trummerum, bliv mindet om de helt simple og essentielle ting, og forkæl dig selv, når vi ruller yogamåtterne ud på Utzon Center. Der vil på dagen være skønne overraskelser fra Moshi Moshi Mind til alle deltagere.

Efter en veloverstået yoga-time, kan vi anbefale, at man rundet besøget på Utzon Center af med en lækker brunch hos JØRN.

Praktisk information og billetkøb
Medbring egen yogamåtte
Billetpris 60 kroner

Om instruktøren
Britt Ziwes står bag Prana-Yoga. Britt underviser en blanding af traditionel Hatha-yoga med Flow-elementer, som reducerer stress og spændinger. Yogatimen i 'Utzons Can Lis – og det simple liv' vil fokusere på mindfulde og meditative bevægelser i harmoni med åndedrættet. Du vil mærke omsorg for krop og sind, og afslutte med den skønneste afspænding.

Yoga i udstillingen datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Yoga i udstillingen i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger